Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/demoline/public_html/joomshaper/newskit/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 258
کارشناس مرکز تحقیقات راهبردی غذا و کشاورزی دانشگاه تهران اضافه کرد: هدف دوم قانون نیز «حمایت از مصرف» است که قانونگذار برای تحقق آن دو رویکرد را دنبال میکند
هدف اول، «حمایت از تولید» است که در ماده یک این قانون، هدف مذکور با در اختیار قرار دادن ابزار تجارت و کنترل گلوگاههای وارداتی محصولات کشاورزی به متولی بخش تولید این محصولات، یعنی وزارت جهاد کشاورزی محقق شده است
به گفته مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی سرانه مصرف ماهی در این استان برای هر فرد سالانه 7.1 کیلوگرم و میانگین کشوری برای هر فرد در سال 9.2 کیلوگرم در سال است